Срещни се с лицето зад постовете.

Казвам се Петя Витанова и както повечето съвременни жени съм много неща едновременно – майка, съпруга, домакиня, работеща жена, предприемач, дъщеря, сестра, приятел, духовна личност… Съчетаването на всички тези роли ме доведе до последната от тях. Но всъщност началото на моя духовен път сложи книгата на Луиз Хей – "Излекувай живота си", която прочетох когато бях на 16г. Тогава започнах да наблюдавам физическото състояние на тялото си и да го изследвам с помощта на речника на болестите на Луиз Хей. През годините ролите в живота ми и ангажиментите ми растяха. С тях се увеличаваше и нуждата да работя върху себе си. И така 24 години по-късно вече съм прочела няколко дузини книги за духовно и емоционално израстване. Работих 4 години с психоложката Диляна Колева, на която съм много благодарна. Преминах 5 уъркшопа на различни теми свързани с личностното израстване. Участвах в два древни шамански ритуала. Докоснах се до светлинния език (light language). Събрах много и разнообразна информация от различни проучвания свързани с религия, духовенство, манифестиране и други.

Мисията на моят блог е да пиша за теми, които според мен са актуални и се надявам да са интересни и полезни за хората, защото вярвам, че във всеки започват да се зараждат много въпроси на различни теми, а търсенето на истинските отговори отнема време. Време, с което повечето хора вече не разполагат, защото животът стана прекалено забързан…

Аз съм Петя

Добре дошли в моя блог, който е посветен на теми свързани с опознаване на себе си и света около нас. Каня ви да погледнете дълбоко в себе си и да се присъедините към мен в това пътешествие на сътворението, себепознанието, манифестирането и всички други актуални теми на нашето съвремие.

Ще се радвам да се свържем.